Skip to content

Boekswap

Het verbaast je vast niet dat wij gek zijn op swaps. Cadeautjes met een betekenis voor een andere ondernemer kopen doen wij met veel liefde. Om elkaar een hart onder de riem te steken, maar ook om te motiveren en inspireren.

De boekswap van vorig jaar was een groot succes. Een goede reden om het dit jaar weer te organiseren.

Wat is een swap?
Nog nooit meegedaan aan een swap? Een swap is simpel gezegd een uitwisseling. In ons geval koop je een boek en een zomers item voor je swapmaatje. Een boek wat voor jou betekenis heeft op welke manier dan ook. Een boek die jou de rest van je leven bij zal blijven. Jou motiveert om nog meer uit het leven te halen, je dromen uit te laten komen of om positiever in het leven te staan. Dit kan een roman zijn, een management boek of misschien wel een zelfhulpboek. Natuurlijk zijn we dan ook razend benieuwd waarom je dit boek hebt gekozen.


Zomers pakket

Dit jaar combineren we de boekswap en de zomerswap. Je koopt daarom niet alleen een boek voor je swapmaatje, maar ook een zomers item die volgens jou echt onmisbaar is deze zomer.


Praktische informatie

Aanmelden voor de boekswap kan door een mailtje te sturen naar aanmelden@voutnetwerken.nl of door het contactformulier hieronder in te vullen. Aanmelden kan t/m 11 juni Je krijgt via de mail bevestiging van je aanmelding. Op 14 juni gaan we lootjes trekken en krijg je van ons te horen voor wie je een boek gaat uitzoeken. Uiterlijk 1 juli moet het door jouw verstuurde pakketje bij je swapmaatje binnen zijn.


Kosten

De kosten die je maakt zijn die van het boek dat je koopt en de verzendkosten. Daarnaast vragen wij voor het deelnemen aan de swap een eenmalige donatie.

Mocht je swapmaatje bij je in de buurt wonen, dan kan je het pakket ook langsbrengen.

Mocht je het pakket willen aanvullen met extra goodies om je verhaal te versterken, dan moedigen wij dit alleen maar aan.

Denk aan totale kosten van ongeveer 25 euro, exclusief verzending.

Donatie

We vinden het ontzettend tof om voor jullie swaps te organiseren. Bij de deelname aan deze swaps gaat het ons er om dat we jullie inspireren om in deze online tijd toch te netwerken. 

Om deel te nemen aan de boekenswap vragen wij een eenmalige donatie. Je kunt zelf een bedrag invullen. Met jouw donatie kunnen wij in toekomst weer inspirerende netwerkevenementen voor jullie organiseren (zoals de kerstpakketswap).

Dankjewel!

– Anne-Loes & Esmeralda

Bedrag

Aanmeldformulier

Onderstaande gegevens hebben we nodig om contact met je op te nemen met meer praktische informatie, maar ook zodat je swapmaatje het boek naar jou kan versturen.