Skip to content

Jouw product in onze goodiebag?

Bij onze events geven we graag iets mee aan onze deelnemers. Goodiebags zijn hiervoor de perfecte tool. Omdat wij het graag lokale ondernemers supporten, willen wij deze goodiebags vullen met producten van lokale en kleine ondernemers.

Wij richten ons met VOUT op vrouwelijke ondernemers uit Twente. Heb jij een product geschikt voor onze goodiebag? Denk aan een sample van één van jouw producten of een ander item dat herkenbaar is voor jouw onderneming.

Flyers & kortingscodes
Heb je geen product wat je kan doneren, maar wel een flyer of kortingscode? Dan is dit ook mogelijk. We vragen je dan om geld te doneren. In ruil daarvoor kan je flyers naar ons sturen, die wij in de goodiebags stoppen.

Voor elke 25 euro die je doneert, nemen wij 50 flyers van je af. Deze komen dan in onze goodiebags terecht, net zo lang tot ze op zijn.

Disclaimer
Omdat we willen dat de goodiebags niet alleen maar kortingscodes en flyers bevatten, zullen we er altijd voor zorgen dat er een goede mix is tussen flyers en fysieke producten. Wanneer we voldoende flyers hebben, zetten we een stop op het aanleveren hiervan.

Wil je een product of flyer doneren? Neem dan even contact met ons op.

Doneren

We vinden het ontzettend tof om voor jullie dit soort workshops te organiseren. Bij de deelname aan deze workshops gaat het ons er om dat we jullie inspireren om in deze online tijd toch te netwerken. Aan deze swaps zitten daarom nooit extra kosten verbonden.

Mocht je dat waarderen, overweeg dan een donatie. Je kunt zelf een bedrag invullen. Met jouw donatie kunnen wij in toekomst weer inspirerende netwerkevenementen voor jullie organiseren (zoals de kerstpakketswap).

Dankjewel!

– Anne-Loes & Esmeralda

Bedrag