Skip to content

Over VOUT

Het begon allemaal met de Kerstpakketswap in 2018. Bij het gemis van een Kerstpakket voor ondernemers besloten we ondernemers uit de regio te vragen om mee te doen aan de swap. Een kerstpakket samenstellen voor de ander, een cadeau van haar voor haar. Het eerste jaar was met 15 deelnemers uit de regio een groot succes.

Flash forward naar december 2019. Bijna 40 (!) vrouwelijke ondernemers uit Twente namen deel uit van de Kerstpakketswap. Onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes gaven ondernemers elkaar het door hun zorgvuldig samengestelde kerstpakket cadeau. 

Hier werden wij zo enthousiast van dat we besloten dit in 2020 voort te zetten en uit te bereiden. Wij willen netwerken voor vrouwelijke ondernemers uit Twente laagdrempelig maken zodat het echt voor iedereen toegankelijk is, want het hoeft allemaal niet altijd zo zakelijk. Ons doel is om ondernemers met elkaar te verbinden om zo nieuwe samenwerkingen te laten ontstaan.

Favicon

VOUT netwerken, voor Vrouwelijke Ondernemers Uit Twente.
Een intitiatief van Esmeralda & Anne-Loes

VOUT is het podium voor vrouwelijke ondernemers om in contact te komen met andere ondernemers uit de regio. Of je nu een groot bedrijf hebt met 50 personeelsleden, ZZP’ers bent of net gestart en het naast je baan in loondienst doet, bij ons ben je welkom.

De events die we organiseren vinden plaats in Twente en worden altijd gekoppeld aan een actueel ondernemersthema. Denk aan high tea terwijl we in gesprek gaan over beleggen of een workshop met een stijlcoach om jouw imago als ondernemer onder de loep te nemen.

VOUT is voor elke vrouwelijke ondernemer uit Twente. We werken niet met lidmaatschappen. Iedereen is welkom 🙂

 

Anne-Loes

Over Anne-Loes

Hoi, ik ben Anne-Loes! Samen met mijn vriend en onze twee katten woon ik in het mooie Enschede. 

Ik ben een enthousiaste grafisch vormgever met daarnaast een passie voor alles wat te maken heeft met Social Media, kleur, handlettering en eten. Zit ik niet achter de computer te werken, dan ben ik waarschijnlijk aan handletteren of sta ik in de keuken om een nieuwe recept uit te proberen.

Persoonlijke ontwikkeling is bij mij één van mijn grootste prioriteiten. Ik doe dit door veel te lezen en door cursussen te volgen.

Inmiddels bijna vier jaar ondernemer en nog elke dag blij met deze keus. Benieuwd naar mijn ondernemersavonturen? Volg mij dan op Instagram.

Esmeralda

Over Esmeralda

Hoi, ik ben Esmeralda Boudrie-Meijer. Samen met mijn man en twee zoontjes woon ik in het prachtige plaatsje Borne.

Sinds 2014 heb ik mijn eigen bedrijf. Ik doe de boekhouding, fiscale aangiftes en advisering voor ondernemers. Bij de één help ik met alles van A tot Z, bij de andere verzorg ik alleen de aangiftes en geef ik advies. Ik vind het geweldig om ondernemers te ondersteunen op dit gebied.

Mijn vrije tijd breng ik het liefste door met mijn gezin. Samen leuke dingen doen. Lekker uit eten en genieten van vakanties naar zonnige oorden, maar ook gewoon gezellig op zondagmiddag een spelletje aan de keukentafel. Tevens vind ik het heerlijk om een avondje op de bank te hangen met een goed boek of een spannende serie te kijken.