Skip to content
Marieke en Harry

Harry wie?

Herken je dat ook: uitstelgedrag, twijfelen, niet zichtbaar durven zijn, de lat (te) hoog leggen of je dromen uitstellen voor “later als ik….”. 
 
Marieke helpt ondernemers om eerlijker te kijken naar hun dromen en verborgen kwaliteiten. En naar hun bullshit. Want laten we wel wezen: we verstoppen graag onze gekkigheden of slechte eigenschappen. Maar wat nou als juist dáár het grootste plezier, vrijheid, je missie en voldoening te vinden is? 

Dat verstoppen en die twijfel is allemaal het werk van Harry. Harry is mijn vertaalslag van je ego, geweten, je interne criticus of hoe je het ook noemen wilt. Dat stemmetje in je hoofd dat verandering of groei erg moeilijk maakt. 


JOUW EERSTE KENNISMAKING MET HARRY

 
In deze workshop: 
– Leer je je eigen Harry kennen. Zijn nut & de gevaren 
– Krijg je antwoord op vragen als: Hoe weet je of iets je eigen idee is of die van je Harry? Welke trucjes zet hij (of zij 😉) in en wat zijn jouw triggers? 
– Is er genoeg ruimte om jouw vraag of situatie voor te leggen. We gaan dan samen op zoek naar jouw Harry. 
– En natuurlijk krijg je ook tips en oefeningen om die vervelende stem te trainen tot een Handige Harry 😁
 
In deze workshop zorgt Marieke voor kennis en herkenbare voorbeelden. Want we hebben er allemaal wel eens last van, dus we kunnen er maar beter om lachen. Ze creëert een veilige omgeving zodat ook jij je verhalen kan delen of je vragen kan stellen. Je verhaal delen is niet verplicht, maar zorgt wel voor de grootste lessen! 
Het enige dat je nodig hebt is pen en papier & de bereidheid tot (zelf)reflectie. 

Het voordeel van een getemde Harry is dat je veel gemakkelijker leert luisteren naar je gevoel. Je voelt je sterker en keuzes maken gaat sneller.  Niet alleen je ondernemersinstinct gaat in sprongen vooruit, ook in je privéleven kun je veel makkelijker op je gevoel vertrouwen.

Details:
– Online interactieve workshop via Google Meets (uitnodiging ontvang je een dag van te voren)
– Dinsdag 16 maart van 10.00 tot 12.00 uur 
– Kleine groep zodat je interactief met jouw eigen Harry aan de slag kan (max 8 deelnemers) 
– Introductieprijs: €25,- excl. btw 
– Met natuurlijk gezellig netwerken en kletsen op het einde (zoals je van ons gewend bent!)
 
Dus doe je met ons mee? Geef je dan hieronder op ⬇️
 
Aanmelden kan tot 12 maart. Na aanmelding krijg je van ons een factuur, zodra deze is betaald is je deelname definitief.

Donatie

We vinden het ontzettend tof om voor jullie dit soort workshops te organiseren. Bij de deelname aan deze workshops gaat het ons er om dat we jullie inspireren om in deze online tijd toch te netwerken. Aan deze swaps zitten daarom nooit extra kosten verbonden.

Mocht je dat waarderen, overweeg dan een donatie. Je kunt zelf een bedrag invullen. Met jouw donatie kunnen wij in toekomst weer inspirerende netwerkevenementen voor jullie organiseren (zoals de kerstpakketswap).

Dankjewel!

– Anne-Loes & Esmeralda

Bedrag

Aanmeldformulier

Onderstaande gegevens hebben we nodig om contact met je op te nemen met meer praktische informatie, maar ook zodat we je een factuur kunnen toe sturen.