Skip to content

Zomerswap

Het verbaast je vast niet dat wij gek zijn op swaps. Cadeautjes met een betekenis voor een andere ondernemer kopen, doen wij met veel liefde. Om elkaar in onzekere tijden een hart onder de riem te steken, maar ook om te motiveren en inspireren. Zeker in de vreemde tijd waar we nu in zitten. In tijden van corona is het nog maar de vraag wat er deze zomer gaat gebeuren en of we op vakantie mogen dit jaar. Om toch te genieten van deze gekke zomer, organiseren we een zomerse swap. 

Nog nooit meegedaan aan een swap? Een swap is simpel gezegd een uitwisseling. In ons geval stel je een zomers pakket samen voor je swapmaatje. Een doosje vol leuks, speciaal uitgezocht voor je swapmaatje (die wij je toewijzen), maar natuurlijk wel met een persoonlijke touch.

Uiteindelijk verzend je jouw pakketje en zorgen we er samen voor dat iedereen rond dezelfde dag het pakketje in huis krijgt. 

Praktische informatie
Aanmelden voor de zomerswap kan door het contactformulier hieronder in te vullen. Aanmelden kan t/m 9 juni. Je krijgt via de mail bevestiging van je aanmelding. Op 10 juni gaan we lootjes trekken en krijg je van ons te horen voor wie je een zomers pakket gaat samen stellen. Uiterlijk 24 juni moet het door jouw verstuurde pakketje bij je swapmaatje binnen zijn.

Kosten
Het pakket wat je samenstelt heeft een waarde van 35 euro, exclusief verzending. Het verzenden van een pakket kost bij Post NL €6,75.

Donatie

We vinden het ontzettend tof om voor jullie dit soort swaps te organiseren. Bij de deelname aan deze swaps gaat het ons er om dat we jullie inspireren om in deze online tijd toch te netwerken. Aan deze swaps zitten daarom nooit extra kosten verbonden.

Mocht je dat waarderen, overweeg dan een donatie. Je kunt zelf een bedrag invullen. Met jouw donatie kunnen wij in toekomst weer inspirerende netwerkevenementen voor jullie organiseren (zoals de kerstpakketswap).

Dankjewel!

– Anne-Loes & Esmeralda

Bedrag

Aanmeldformulier

Deze gegevens hebben we nodig om contact met je op te nemen met meer praktische informatie, maar ook zodat je swapmaatje het pakket naar jou kan versturen.

Daarnaast stellen we je deze vragen zodat het voor jouw swapmaatje nog duidelijker is wie jij bent. Het is een flinke lijst, maar zo krijg je wel een pakket speciaal voor jou samen gesteld.

Let op: het is een vragenlijstje, geen verlanglijstje 😉