Skip to content

Kerstpakkettenswap 2.0

Wat een jaar. Een jaar dat voor ons begon met heel veel spannende plannen, leerzame workshops en gezellige borrels resulteerde in helaas maar twee evenementen.

MAAR! Het jaar is nog niet voorbij. De kerstpakketswap gaat door. Dit jaar in een nieuw digitaal jasje.

De afgelopen dagen hebben wij onze hersenen aan het werk gezet. Ondertussen werd er natuurlijk druk naar kerstmuziek geluisterd. Wij presenteren u..

KERSTPAKKETSWAP 2.0

Een digitaal evenement waarbij je het pakket aan de deur geleverd krijgt. Netwerken in je pyjama, samen met lekkere hapjes. Geen gesleep meer met zware pakketten op de fiets. Oké, alleen naar het postkantoor dan.

Wat praktische informatie:
Je stelt een persoonlijk kerstpakket samen voor een andere ondernemer ter waarde van 40 euro, inclusief verzendkosten. Als je besluit het pakket te brengen, dan kan je er natuurlijk een extra cadeautje in doen 😉

De kosten om deel te nemen zijn 20 euro excl. btw. Voor dat bedrag deel je mee aan de swap en krijg je een pakketje vol lekkers van een lokale vrouwelijke ondernemer toegestuurd. Na inschrijving krijg je van ons een factuur, zodra deze is betaald is je inschrijving definitief.

Mocht je allergieën hebben waardoor het pakketje met hapjes voor jou geen optie is, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het evenement neemt (digitaal) plaats op 10 december. Omdat we graag willen dat jullie leuke connecties op doen delen we het op in twee groepen. Een groep van 14.00 tot 16.00 uur en een groep van 19.30 tot 21.30 uur.

Inschrijven kan tot 16 november.

Uiterlijk 20 november laten we via de mail weten voor wie je het pakket gaat samen stellen. Uiterlijk 9 december moet het kerstpakket bij je swapmaatje binnen zijn.  

Donatie

We vinden het ontzettend tof om voor jullie dit soort swaps te organiseren. Bij de deelname aan deze swaps gaat het ons er om dat we jullie inspireren om in deze online tijd toch te netwerken. Aan deze swaps zitten daarom nooit extra kosten verbonden.

Mocht je dat waarderen, overweeg dan een donatie. Je kunt zelf een bedrag invullen. Met jouw donatie kunnen wij in toekomst weer inspirerende netwerkevenementen voor jullie organiseren (zoals de kerstpakketswap).

Dankjewel!

– Anne-Loes & Esmeralda

Bedrag